وی با اشاره به جزئیات تسهیلات پرداختی افزود: بیشترین سهم از این تسهیلات، با رقمی افزون بر ۱۷ هزار میلیارد ریال به بخش مکانیزاسیون، ماشینآلات و ادوات کشاورزی تعلق گرفته که به ۳ هزار و ۹۰۰ نفر پرداخت شده است.
صمدی ادامه داد: پس از آن بخش خدمات و تسهیلات خرد کشاورزی با ۱۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای ۷ هزار و ۱۹۵ نفر و بخش زراعت با ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برای ۹ هزار و ۱۱۳ نفر در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت بخش دام، طیور و آبزیپروری گفت: در این حوزه نیز بیش از ۷ هزار و ۳۷۳ میلیارد ریال تسهیلات به ۳ هزار و ۸۲۶ متقاضی پرداخت شده است.
مدیر بانک کشاورزی استان توسعه گلخانهها را از اولویتهای مهم برشمرد و افزود: در راستای برنامههای دولت برای استفاده بهینه از منابع آب و خاک، بیش از ۵ هزار و ۳۲۳ میلیارد ریال تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش به ۲۹۳ واحد گلخانهای پرداخت شده است.
صمدی با اشاره به حمایت از بخش باغداری نیز گفت: در این زیربخش ۳ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۴ هزار و ۲۴۴ بهرهبردار اختصاص یافته است.
وی همچنین از عملکرد بانک در حوزه تسهیلات قرضالحسنه خبر داد و اظهار کرد: تا پایان سال گذشته، بیش از ۹ هزار و ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه با نرخ سود ۴ درصد پرداخت شده است که از این میزان، یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال به ۵۴۰ زوج در قالب تسهیلات ازدواج و ۶۳۷ میلیارد ریال به ۷۱۸ نفر در سرفصل فرزندآوری اختصاص یافته است.
صمدی به اقدامات بانک در حوزه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه ۲ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال تسهیلات کمبهره ۲۰ ساله برای بهسازی یکهزار و ۳۶۶ واحد مسکن روستایی پرداخت شده است. همچنین در حوزه اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، مبلغی افزون بر یک هزار و ۹۶۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه به یکهزار و ۶۶۶ نفر پرداخت شده است.