تاریخ : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 18 April , 2025

اخبار ویژه

شاعر بلند آوازه آذربایجان درگذشت پدر کسی که بهشتی زیر پایش نیست ولی زندگی را بهشت می کند روابط عمومی و جایگاه برباد رفته جایی که ما بودیم سگ صاحبش را نمی شناخت احیای امیدها برای احیای دریاچه در سایه مدیریت جدید خطر اعتیاد اینترنتی/ کودکان را دریابید اقدامات کافی برای واگذاری تراکتور انجام شده است برگزاری جشنواره شب چلّه در شهرستان‌های آذربایجان شرقی نوآوری باید به گفتمان مدیریتی تبدیل شود کاهش سوال برانگیز بودجه آذربایجان شرقی در سال آینده مال بد بیخ ریش صاحبش انتصاب مشاور رئیس دانشگاه تبریز در امور بانوان استقبال و حمایت حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از مطالبه‌گری سمن‌ها ضرورت محلول پاشی برای پیشگیری از سرمازدگی و بازیابی گیاه ️نیروگاه حرارتی تبریز در مسیر سبز توسعه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نورآذربایجان شرقی وام ۶۲ هزار میلیارد ریالی برای بخش کشاورزی آذربایجان شرقی مبنای نظام جمهوری اسلامی، حمایت از مظلومان و نهضت‌های آزادی‌بخش جهان است کلیبر با ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی می‌تواند به قطب تولید کشور تبدیل شود

1
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلیبر:

کلیبر با ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی می‌تواند به قطب تولید کشور تبدیل شود

  • کد خبر : 3513
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
کلیبر با ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی می‌تواند به قطب تولید کشور تبدیل شود
طنین باران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلیبر، در گزارشی از وضعیت کشاورزی این شهرستان، بر پتانسیل‌های عظیم منطقه در زمینه تولید محصولات زراعی، باغی و دامی تأکید کرد و خواستار رفع مشکلات زیرساختی و موانع موجود برای دستیابی به این ظرفیت‌ها شد.

به گزارش طنین باران به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیاوش حضوری در نشست مشترکی که با حضور شهرام شفیعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و مدیران، کارشناسان و نمایندگان تشکل‌های بخش کشاورزی شهرستان کلیبر برگزار شد، گزارشی از وضعیت موجود، اقدامات انجام‌شده، توانمندی‌ها و موانع پیش‌روی کشاورزان ارائه کرد.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به سیمای کلی شهرستان گفت: شهرستان کلیبر با وسعت ۲۱۲ هزار هکتار و جمعیت بهره‌بردار بالغ بر ۱۳ هزار و ۲۶۶ نفر، یکی از شهرستان‌های مستعد در حوزه کشاورزی، دامداری، زنبورداری و باغداری در شمال‌شرق استان محسوب می‌شود.حضوری افزود: سالانه بیش از ۸۶ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در کلیبر تولید می‌شود که شامل محصولات زراعی، باغی و دامی است. عمده محصولات زراعی شامل گندم، جو، حبوبات و علوفه است که در سطحی بالغ بر ۵۵ هزار هکتار کشت می‌شود. همچنین وجود ۱۸۰۰ هکتار باغات و ۲۴ هزار و ۸۰۰ کندوی زنبورعسل، ظرفیت مهمی در تولید محصولات باغی و عسل فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی کلیبر با تأکید بر رشد مکانیزاسیون در شهرستان، اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۲۱۶ دستگاه تراکتور، ۳ هزار و ۸۵۰ دستگاه ادوات و ۲۰۰ دستگاه کمباین فعال در شهرستان داریم که با وجود این ماشین‌آلات، ضریب مکانیزاسیون به ۴.۴۵ اسب بخار در هکتار رسیده است. همچنین در سال گذشته با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرح جهش تولید در دیمزارها، بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت محصولات استراتژیک نظیر گندم، جو، کاملینا، گلرنگ، عدس و نخود اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: در بخش باغبانی نیز توسعه باغات گیاهان دارویی، اصلاح و نوسازی باغات گردو، بیمه باغات و صدور شناسنامه برای بیش از ۹۰ هکتار از باغات انجام شده است. همچنین بالغ بر ۱۰ هزار نفر-ساعت آموزش‌های مهارتی، چهره به چهره و بازدیدهای ترویجی برای بهره‌برداران بخش کشاورزی در سال گذشته برگزار شد.
سیاوش حضوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی شهرستان گفت: تأمین کود، نبود نقدینگی، ضعف بیمه محصولات کشاورزی، عدم وجود صنایع تبدیلی، و مشکلات حقوقی در صدور اسناد اراضی از مهم‌ترین موانعی است که کشاورزان منطقه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی افزود: متأسفانه نبود صنایع فرآوری موجب شده بسیاری از محصولات با قیمت پایین و به‌صورت خام از شهرستان خارج شوند. همچنین در زمینه بیمه کشاورزی، تأخیر در پرداخت خسارت‌ها و عدم شفافیت در روند ثبت اطلاعات باعث کاهش اعتماد بهره‌برداران شده است. از طرفی، کمبود تسهیلات مکانیزاسیون و سخت‌گیری بانک‌ها در اعطای وام نیز از دیگر مشکلات عمده در حوزه تأمین ادوات کشاورزی به شمار می‌رود.
مدیر جهاد کشاورزی کلیبر با اشاره به پروژه‌های عمرانی در حال اجرا اظهار داشت: اجرای پروژه‌های آبیاری، لایروبی قنوات و ساخت جاده‌های بین مزارع در دستور کار قرار گرفته و با جذب اعتبار، بخشی از این پروژه‌ها به مرحله بهره‌برداری رسیده است.
وی در پایان با قدردانی از حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در شهرستان گفت: حضور جناب آقای مهندس شفیعی و توجه ویژه ایشان به مسائل میدانی شهرستان‌ها، امیدواری را در دل همکاران و بهره‌برداران ایجاد کرده است. امیدواریم با حمایت‌های سازمان و همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی، بتوانیم موانع پیش‌رو را رفع کرده و شاهد رشد و شکوفایی بخش کشاورزی کلیبر باشیم.

لینک کوتاه : https://taninebaran.ir/?p=3513

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
ارتباطات شهرداری منطقه هشت تبریز استاندار آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی اقتصاد ایمان رنجکش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی بهروز حسین زاده بهروز حسین زاده مربی تیم‌ملی کاتای نونهالان جهاددانشگاهی دانشگاه تبریز دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي آذربايجان شرقي روابط عمومی دانشگاه تبریز روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی روح الله رشیدی روز معلم سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی شرکت عمران سهند شرکت گاز استان آذربایجان شرقی شهرام دبیری شهرداری تبریز شهرداری منطقه هشت تبریز طنین باران طیبه شایان محیط زیست محیط زیست آذربایجان شرقی مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی مشروطه معصومه درخشان هیئت کاراته آذربایجان شرقی هیات کاراته استان آذربایجان شرقی ورزش پایگاه خبری طنین باران پیام تسلیت کاراته کمیته امداد کمیته امداد آذربایجان شرقی